Ανακοινώσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς,

 Εν όψει της έναρξης του εκπαιδευτικού έτους, το Ωδείο ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ως προς την αυστηρή τήρηση μέτρων σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 σε δομές καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, προχώρησε στις ακόλουθες ενέργειες:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ 31-05-2020

 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

 

Με δεδομένη την επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων - Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Αρχείο ανακοίνωσης: 

Προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας

Με βάση την Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδεία και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, περί επιβολής του

«μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολικών μονάδων, ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας για το χρονικό διάστημα από 11.3.2020 έως και 24.3.2020, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καθώς και το Παράρτημα Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά για το παραπάνω διάστημα.

 

Επισημαίνεται ότι, για την αντιμετώπιση του νέου Κορωνοϊού COVID-19, συνιστάται ψυχραιμία και πιστή τήρηση των οδηγιών των επίσημων αρχών.

 

Με εκτίμηση,  

Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Π.Δ.Μ.

Βασίλειος Κίτσος  

Ο Διευθυντής του Παραρτήματος Αμυνταίου

Ιωάννης Παυλίδης

 

Αρχείο ανακοίνωσης: 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΔΕΙΑ για τον περιορισμό της διασποράς του Κορονοϊού

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα κλείσουν από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και για 14 ημέρες και όλα τα Ωδεία της χώρας. Μόλις λάβουμε τη σχετική εγκύκλιο θα την κοινοποιήσουμε αμέσως

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π.Δ.Μ.

Κοπή Βασιλόπιτας

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 μ. στην  αίθουσα “Θ.Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει την κοπή Βασιλόπιτας για τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό του Ωδείου.

Αρχείο ανακοίνωσης: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Παράρτημα Αμυνταίου του Ωδείου Φλώρινας σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου.

Αρχείο ανακοίνωσης: 

Σελίδες