Ένα Μουσικό ταξίδι στον Κόσμο

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 10 Ιούνιος, 2011 - 19:00

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , θα κάνει τη γιορτή λήξης των τμημάτων της μουσικής προπαιδείας, παρουσιάζοντας « ‘Ένα Μουσικό ταξίδι στον Κόσμο ». Την διδασκαλία των τμημάτων της μουσικής Προπαιδείας έκανε η κ. Πετρίνα Ζωγράφου, καθηγήτρια προπαιδείας στο Ωδείο Φλώρινας, ενώ την επίβλεψη - επιμέλεια είχε η κ. Χαρίκλεια Παπανικολάου, καθηγήτρια παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ. και συνεργάτιδα του Ωδείου Φλώρινας.

Τα σκηνικά, κοστούμια , βίντεο, έκαναν ομάδα φοιτητών από το  Εργαστήριο Σκηνογραφίας / Ενδυματολογίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Π.Δ.Μ. με την επίβλεψη - επιμέλεια του κ. Τάσου Πρωτοψάλτου, καθηγητή του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Π.Δ.Μ.

Στην γιορτή αυτή θα συμμετέχουν η μικρή χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της κ. Αντρέεας-Μιρέλας Διδασκάλου, που μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν τραγούδια από το σύγχρονο ραδιοφωνικό παραμύθι “Εδώ Λιλιπούπολη”, καθώς και μαθητές διαφόρων τάξεων των οργάνων

Πρόγραμμα: 
Ακαδημαϊκό έτος: 
2010-2011

Φωτογραφίες εκδήλωσης